Wie doet het?

Docente Christly Rijke

Met mijn vele timmerervaring help ik iedereen graag iets eigen(s) te maken!

Ervaring & opleiding

Laten we beginnen bij avond- LTS-meubelmaken, toen ik nog in de jeugdzorg werkte. Daarna ben ik omgeschoold voor de bouw en heb ik ruim 7 jaar bij een aannemer gewerkt: alle werkzaamheden van de fundering tot en met het dak!

Ondertussen via avondschool gezel-diploma behaald. De eerste vragen om cursus te gaan geven begonnen toen al en er zouden er nog heel wat volgen: voor Technica 10, Welzijnswerk Driebergen, de ouders van de basisschool, workshops op locatie en ook in de dagbesteding voor volwassenen.

En nu ......

Na jaren op verschillende locaties te hebben gewerkt met mensen van verschillende leeftijden en mogelijkheden/ handigheden, is er nu in Bunnik mijn eigen atelier en werkplaats.

Op dit moment richt ik me op timmercursussen voor meisjes en jongens van 7 tot en met 12 jaar.